Do 46% mliečnej čokolády s vynikajúcim kakaom z Dominikánskej republiky miešame čerstvo namletý kardamón a čerstvo praženú kávu taktiež z Dominikánskej republiky. Nechávame ich spolu trošku koketovať a až potom odlievame tabuľky. Typickou črtou tohto kakaa a tejto kávy je, že sú zároveň jemné aj horké, výborne vybalansované.
Táto čokoláda, ktorej základ tvoria criollo kakaové bôby z lokality Los Bejucos, Vám ponúkne úplne nový pohľad na mliečnu čokoládu, ktorej citeľné sladké mliečno-karamelové tóny sú veľmi vkusne vyvážené atraktívnou horkosťou dominikánskeho kakaa, navyše doladené omamnými tónmi kávy a kardamónu, z ktorých Vás preberie energizujúca šťavnatá chuť malín.
V tejto kombinácii to každej ingrediencii veľmi pristane.
Ochutnáte?
Kakaová sušina v mliečnej čokoláde najmenej 46 %. Zloženie: mliečna
čokoláda (kakaová hmota: Dominikánska republika, cukor, kakaové maslo,
sušené mlieko, vanilka), kávové zrnká (100 % Arabica: Dominikánska
republika), kardamón, lyofilizovaná malina, horká čokoláda (kakaová
hmota, cukor, kakaové maslo, sójový lecitín, vanilka).
Priemerné výživové údaje na 100 g: 2336 kJ/561 kcal, sacharidy
40,5 g – z toho cukry 36,8 g, bielkoviny 10,2 g, tuky 39,1 g – z toho nasýtené
mastné kyseliny 23,2 g, vláknina 3,4 g, soľ 0,01 g.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.