Použite pri svojich kulinárskych kreáciách našu výbornú čokoládu. Je vhodná ako prísada do receptov, ale rovnako tak aj na polievanie koláčov ( po zriedení šľahačkovou smotanou alebo maslom, kokosovým maslom ).
Naša čokoláda bola vyrobená talianskou receptúrou z kvalitných kakaových bôbov vypestovaných v Južnej Amerike. Okrem vyváženej chute, sa môžete spoľahnúť na poctivé zloženie. Oproti čokoládam na varenie zo supermarketu neobsahuje palmový olej (ani iné lacné stužené rastlinné oleje) a ani E476.
Novinka: balené v uzatvárateľnom sáčku "doypack", aby si čokoláda udržala dlhšie svoju arómu a správnu vlhkosť, ktorá je dôležitá pri práci s čokoládou. V prípade, že čokoláda stratí svoju vlhkosť, môže sa pomalšie roztápať a môžu v nej ostávať malé hrudky (hlavne pri bielej a mliečnej čokoláde).
Minimálny obsah kakaovej sušiny 61%.
Zloženie: kakaová hmota, cukor, kakaové maslo, sójový lecitín, prírodná vanilka.
Výhody:
*lahodná chuť a kvalitné zloženie
*z tukov obsahuje IBA kakaové maslo
*neobsahuje E476
*praktické malé "lentilky" sa roztopia oveľa rýchlejšie ako pracne nalámaná tabuľková čokoláda
*ľahké naváženie potrebného množstva do receptúry (vyhnete sa krájaniu, sekaniu, lámaniu )
*super pomer cena / kvalita
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.