Pralinky odporúčame skladovať v suchu a chlade. Pred degustáciou je ideálne nechať ich vychladnúť na teplotu 15 – 18 °C, aby sa plne rozvinula ich chuť a aróma. Pre zachovanie čerstvosti ich uchovávajte v chladničke, v suchom prostredí a bez prístupu cudzích aróm.
Všetky náplne sú vyrobené podľa našich vlastných receptúr a garantujeme ich zloženie bez GMO, stužených tukov, umelých aróm, príchutí, konzervantov a farbív. Forra = 100 % prírodné zloženie.
Zloženie: horká čokoláda (obsah kakaovej sušiny minimálne 61%) , mliečna čokoláda (obsah kakaovej sušiny minimálne 35%), biela čokoláda (obsah kakaového masla minimálne 43%). Náplň: horká čokoláda (obsah kakaovej sušiny minimálne 56%), mliečna čokoláda (obsah kakaovej sušiny minimálne 32%), biela čokoláda (obsah kakaového masla minimálne 43%), trvanlivá smotana, maslo, lieskovo-orieškový nugát, lieskový orech, karamel, mandle, pistácie, kokos, škorica, vanilka, chilli, vaječný likér, kardamón, kakaové maslo, ružová voda, ružové lupienky.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.