Použite pri svojich kulinárskych kreáciach našu výbornú čokoládu. Je vhodná ako prísada do receptov ale rovnako tak aj na polievanie koláčov ( po zriedení šľahačkovou smotanou alebo maslom ).
Naša čokoláda bola vyrobená talianskou receptúrou z kvalitných kakaových bôbov vypestovaných v Južnej Amerike. Okrem vyváženej chute , sa môžete spoľahnúť na poctivé zloženie. Oproti čokoládam na varenie zo supermarketu neobsahuje palmový olej (ani iné lacné rastlinné oleje) a ani E476.
novinka : balené v uzatvárateľnom sáčku doypack aby si čokoláda udržala dlhšie svoju arómu a správnu vlhkosť ktorá je dôležitá pri práci s čokoládou. V prípade, že čokoláda stratí svoju vlhkosť, môže sa pomalšie roztápať, resp môžu v nej ostávať malé hrudky (hlavne pri bielej a mliečnej čokoláde).
zloženie : minimálny obsah kakaového masla až 43%. Kakaové maslo, cukor, sušené mlieko, sójový lecitín, prírodný vanilkový extrakt.
Výhody:
*lahodná chuť a kvalitné zloženie
*z tukov obsahuje IBA kakaové maslo
*neobsahuje E476
*praktické malé "lentilky" sa roztopia oveľa rýchlejšie ako pracne nalámaná tabuľková čokoláda
*ľahké naváženie potrebného množstva do receptúry (vyhnete sa krájaniu, sekaniu, lámaniu )
*super pomer cena / kvalita
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.